miercuri, 24 august 2011

Despre o vaca

Cam cat de normal e sa fii geloasa la gandul ca fostul iubit, pe care l-ai parasit, este acum cu altcineva? Hm, nu e nevoie de raspuns la intrebarea asta.
Treceam acum prin cateva dintre pozele noastre si prin unele lucruri de-ale lui care au ramas in computerul meu si am realizat cam cat de mult din viata fiecaruia a ramas in viata celuilalt.
Nu stiu cat de capabila sunt sa-mi invat lectiile. Cred ca nici nu am priceput multe dintre ele. Doar 2 imi vin in minte acum: una despre iubirea totala, fara limite si fara teama, masti si perdele si una despre gelozie si posesivitate. Le stiu, dar n-am invatat nimic din ele. Sunt tot in punctul in care eram inainte sa intalnesc sufletul asta care mi-a schimbat totusi optica si mi-a dat dreptate sa cred in bunatatea oamenilor.
Bunatatea asta, asa cum o inteleg eu, e ingropata de multi adanc de tot de prin adolescenta si numai gandul la ea ii face sa se simta slabi si rusinati. Oh, da! Hai sa fim cat mai puternici si autosuficienti! Hai sa ne incordam cat mai tare si sa fim etansi! La naiba cu iubirea si abandonul! Niste mizerii! Sa nu ne batem capul decat cu lucruri superficiale si care se digera usor! Un banc si-un "Te iubesc!" spus dupa cateva beri ar trebui sa ajunga. Ce sens are sa ne deschidem in fiecare clipa?
Mi-e foarte dor de parul ala negru-taciune si de fetisoara aia frumoasa si de fiecare atingere apasata si pasionala in care erotismul si sentimentele se bateau sa ajunga primele la mine. Cum naiba sa nu-l fi iubit?
Eu insami sunt un maaare exemplu de superficialitate. Si m-am incruntat cand mi s-a spus. Ei bine, asta sunt! O vaca trista si superficiala!
Macar cu el nu aveam teama de respingere si de abandon pe care altfel o simt constant. El chiar era acolo! Acum simt ca trebuie sa fac mereu ceva prin care sa atrag si sa impresionez. Rahat! Ma pierd, obosesc. Nu construiesc nimic la mine pentru ca trebuie sa tot dau, sa tot postez si afisez lucruri misto si interesante. Sau asta cred eu ca trebuie sa fac. Niciodata n-am fost buna la a fi eu insami. Sunt jalnica!