joi, 2 aprilie 2009

Cliche

Inca visez la povestea mea perfecta de dragoste. Poate chiar am avut-o deja. Nu spune nimeni ca o poveste de dragoste ca-n filme dureaza pana la sfarsitul vietii. La naiba, nu mai stim nimic despre protagonisti dupa ce se termina filmul, avem voie sa ne imaginam orice si sa ne hranim cu asta pana nu mai putem.
Dar eu vreau sa visez la povestea mea de dragoste, asa am eu chef. Nu ma intereseaza nimic din ce-mi va spune oricine, din ce mi se va intampla, din tot ce voi simti, trai, auzi, vedea. Si pana la urma cred ca asta-i si ideea, sa treci pe langa ea, s-o simti atat de aproape dar sa nu se implineasca niciodata.
Povestea mea de dragoste e dramatica, asa, ca mine. Ea se desfasoara intre 2 oameni cum nu se poate mai nepotriviti unul pentru altul. Intre 2 oameni carora nimeni nu le da nici o sansa. Nici macar ei nu-si dau vreo sansa. Dar iubirea e acolo, amandoi o stiu, e acolo de ani de zile. Si incearca s-o contureze si aproape reusesc numai ca e ca un obiect din vis, care dispare cand vrei sa-l atingi.
E pedeapsa mea. Trebuie sa iubesc o absenta si sa-mi traiesc viata cu povestea asta de dragoste ascunsa undeva, s-o protejez si s-o tin in viata pentru ca voluptatea suferintei nu se compara cu nimic...
I'm just a freakin' drama queen!

2 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

Of! Asta e de corazon. Blue corazon. Si te urasc pt. ca ma obligi sa ma gandesc AZI la altceva decat propria-mi fiinta preaminunata. Cu toate astea, am mai zis-o, ca sa fiu sigura ca se "impamanteneste" teoria asta, iti amintesc ca ASA A FOST SA FIE si consider randurile astea drept un capitol incheiat. Frumos si demn. Ca tine :D
Acum, drept rasplata, astept sa-mi susuri la ureche vorbele alea dulci care incep cu "printesa mea, iubirea mea, preafermecatoarea mea" :D
PS: Mesajul tau de La multi ani mi-a ridicat tot parul de pe spate. Metaforic vorbind:))

dramaqueen spunea...

Asa a fost sa fie, asa a fost scris, asa a fost dat... fuck all that! Ma revolt impotriva destinului si a lucrurilor care nu se intampla asa cum ni le dorim.
Dar sa lasam la o parte o "pathetic drama queen" si sa ne ocupam de Ambasadoare, care este intr-adevar, indubitabil, irefutabil si indiscutabil iubirea vietii mele.
Pana si tu esti o iubire de-a mea neimplinita, nu putem sa impartim tot, fizic. Vezi?
Oricum, ti pup dulci di ziua ta!