joi, 26 februarie 2015

Letter to my unfinished business(es)

In ordinea numerelor de pe tricou:

Draga M.P.,

Esti un bou!
Imi declari iubire eterna cand ne vedem, imi spui ca ai putea trai cu mine pana la sfarsitul vietii, dar in anumite conditii si fara sa avem copii, ca o sa te muti cu mine de la 01.01.2016, dar practic, PRACTIC, nu faci nimic iar noi nu mai suntem impreuna de mai bine de jumatate de an. La partea cu iubirea te cred, ca o gasculita ce sunt. Pentru ca am fost indragostita de tine mult timp din cei 10 ani si ceva de cand ne cunoastem si simt conexiunea spirituala. Si te iubesc si eu doar pentru ca nu ma pot opune si e ceva ce nu eu am hotarat. Dar conexiunea fizica e minus zero. Suntem la distanta iar tie iti place asa, esti in siguranta. Statistica: am fost impreuna (in ceea ce amandoi am agreat ca este o relatie) timp de 16 luni impartite in 3 transe in astia 10 ani. Adica fix pix.
Iti cer sa-mi dai drumul!

Draga S.C.,

Esti un bou!
Un bou care nu-mi raspunde la niciun fel de forma de comunicare de un an si jumatate, timp in care m-am zvarcolit in grele chinuri. Unii spun ca faci asta fiindca nici tu nu te-ai desprins. Eu spun ca faci asta fiindca stii ca iertarea ta sau intelegerea sau orice sentiment uman exprimat m-ar elibera si vrei sa ma tii legata si sa ma pedepsesti pana te saturi. Nu doar tu m-ai iubit, si eu te-am iubit! Mult! Si inca te mai, chiar si dupa tot cacatul care nu mai poate fi sters!
Iti cer sa-mi dai drumul!

Draga M.U.,

Esti un bou!
Un barbat mai slab si care sa fuga mai abitir de mine nu am vazut! Sau poate asta care urmeaza te-ar putea concura, dar e greu de zis care dintre voi e un bou mai mare. Ai o imagine atat de proasta despre tine incat probabil nici nu te-ai gandit ca daca par indragostita de tine, probabil ca am de ce, probabil ca meriti. Te scalzi in resturile unei relatii la distanta in care ai fost si folosit, nu doar inselat iar cand nu faci asta, ti-e prea lene sa faci loc cuiva in viata ta, desi ma placi, oricine si-ar da seama.
Tie nu-ti cer sa-mi dai drumul, fiindca de tine nu sunt legata, dar ar fi fost frumos si civilizat sa nu fi disparut in ceata in dimineata zilei de 26.10.2014.

Draga C.P.,

Tu esti cel mai recent bou si poate chiar cel mai mare!
Ce viata trista sa-ti petreci ultimii 12 ani intr-o relatie din care spui ca vrei sa iesi, dar ti-e frica de singuratate! Ce patetic sa-mi ceri sa te ajut sa faci asta, eu sa refuz, fiindca vreau sa ma vrei pentru mine, nu pentru ce pot face pentru tine si sa-ti dispara orice dorinta de a mai face asta dupa ce pleaca fiecare la el acasa. Iar conversatia marunta de azi e asa scarboasa, incat poti sa ti-o bagi in fund, fiindca acolo-i sta cel mai bine. De data asta prefer sa ma ignori, n-a mai ramas nimic de spus.
Iti cer sa-mi dai drumul!

Niciun comentariu: